divendres, 11 d’abril del 2008

Preparem la Diada de Sant Jordi 2008

Benvolguts pares i mares,

Durant la setmana de St. Jordi durem a terme un seguit d’activitats:

1. Dimarts 22 d’abril:
Matí: A les 12’00 vindran familiars disfressats de dracs, princeses i cavallers Sant Jordi per recollir els llibres que han dut els nens/es de casa i els donaran un tiquet per comprar un llibre.
Tarda: De 15h a 16’30 els alumnes de P4 i els de P5/1r/2n faran uns tallers de teatre. Al Centre Cultural. Hi esteu convidats!

2. Dimecres 23 d’abril:
Matí: Amb la companyia de familiars disfressats de dracs, princeses i cavallers Sant Jordi farem uns tallers, l’AMPA ens convidarà a esmorzar sucs i galetes (no cal que els nens/es portin res), jugarem una estona i “comprarem” llibres al Mercat de Llibres de l’Escola.
Tarda: Anirem al Centre Cultural a veure la representació de Sant Jordi, oferta pel Grup de Teatre de Vilanova.

3. Dijous 24 d’abril:
De 15’30h a 16’30 els alumnes de P3 faran uns tallers de teatre. Al Centre Cultural. Hi esteu convidats!

Perquè tot surti bé necessitaríem la col·laboració de tothom:

Mercat de llibres:
· Cal que cada alumne/a porti de casa un conte que ja s’hagi llegit, que estigui en bon estat, que sigui bonic i adequat a l’edat. (Recollirem els llibres del 14 al 18 d’abril).

· Necessitem pares, mares, tiets, avis... voluntaris per venir disfressats de dracs, princeses i de Sant Jordi. Aquests voluntaris vindrien el dia 22 d’abril a buscar els llibres que tindran les mestres recollits i ens entregaran un tiquet perquè cada nen que hagi dut un conte en pugui comprar un al mercat de llibres de l’escola. Durant la Diada de Sant Jordi (el dia 23 d’abril al matí), aquests voluntaris ens acompanyaran durant els tallers, l’esmorzar i la venta de llibres.
(Els voluntaris poden venir un o els dos dies, segons les possibilitats de cadascú).

· Si algú no pot venir de voluntari, però ens pot prestar alguna disfressa, també ho agrairem.

Desitgem a Tothom una bona Diada de Sant Jordi!!!